VIDEOCLIPS

Heeft u een mooi nummer waar u graag een videoclip bij wil maken? Alle Media Nederland helpt uw graag met het realiseren hiervan. We leveren goeie videoclips, en zorgen voor goed apparatuur zodat u een professionele videoclip kan maken en gaan graag met u in gesprek over hoe u het graag wil hebben.

Alle Media Nederland biedt videoclips aan voor elke artiest en band. Met onze videoclips willen wij de kijker een bepaald gevoel geven die u met de muziek wilt doorgeven. In het verhaal betrekken wij u er uiteraard bij, wij vinden het belangrijk dat al uw eisen terug te zien zijn in de videoclip en dat u er tevreden mee bent. Elke artiest is anders en uniek en daarbij hoort ook een unieke professionele videoclip. Alle Media Nederland helpt u daar graag mee. Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat elke artiest het juiste eindresultaat krijgt.

Wat doen we?

Zang & Muziek

We zorgen ervoor dat de videoclip past bij hetgeen wat er gezongen wordt.

Sfeer

Samen met u bepalen we de sfeer die we met de videoclip uit willen stralen.

Camerawerk

We leveren uitsluitend het beste camerawerk en maken gebruik van de beste materialen.

Post productie

Ook kunne wij de volledige post productie op ons nemen.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 2. Heeft u vragen over onze video-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar video@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.