RECLAMEFILM

Wilt u graag een mooie reclamefilm maken voor uw bedrijf of uw product? Dan zit u bij Alle Media Nederland aan het juiste adres. Wij zorgen er samen met u voor dat alles mooi in beeld wordt gebracht precies op de manier zoals u dat wil.

Alle Media Nederland maakt mooie, bijzondere, grappige reclamefilms waar u en uw doelgroep niet over uitgepraat raken. En, heel belangrijk: Wij maken reclamefilms waarmee uw product, merk of bedrijf niet snel vergeten zal worden. Want reclamefilms werken! Ze bezorgen u meer klanten en verhogen je merkwaarde.

Wat doen we?

Uw wensen

We zorgen ervoor dat uw wensen voor de reclamefilm waar gemaakt worden.

Productie

We verzorgen de volledige productie voor uw reclamefilm.

Reclame maken

De reclamefilm is uiteraard bedoeld om reclame te maken voor iets. We zorgen ervoor dat dit doel op een juiste manier bereikt wordt.

Post productie

Ook kan de post productie van uw reclamefilm door ons gedaan worden.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 1. Heeft u vragen over onze audio-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar audio@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.