EVENTFILM

Wilt u graag een mooie eventfilm van uw evenement? Dan zit u bij Alle Media Nederland aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de sfeer van het event goed wordt overgebracht waardoor mensen er een mooi beeld van krijgen.

Hoe uitgebreid u de eventfilm wilt laten vastleggen, kunt u zelf bepalen. Het hangt af van uw wensen, uw budget en de manier van hoe u de gehele video wilt laten vormgeven. Alle Media Nederland gaat uitgebreid met u in gesprek. Hier vertelt u uw ideeën, wat uw wensen zijn voor de video en wat echt eisen zijn voor u. Uiteraard helpen wij u ook in dit process. Wij vinden het erg belangrijk dat u uiteindelijk tevreden bent met uw video en hier goed op terug kijkt.

Wat doen we?

Sfeer

We zorgen ervoor dat de juiste sfeer wordt overgebracht in uw eventfilm.

Productie

We verzorgen de volledige productie voor het maken van een eventfilm.

Promotie

Een eventfilm kan ook dienen als goede promotie voor uw bedrijf of product. 

Post productie

De volledige post productie van uw eventfilm kan ook door ons verzorgt worden. We mixen de audio af en zorgen ervoor dat de beelden worden omgezet tot een mooie video.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 2. Heeft u vragen over onze video-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar video@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.