BRUILOFTSVIDEO

Bent u opzoek naar een professioneel bedrijf die van uw bruiloft een mooie video kan maken? Dan zit u bij Alle Media Nederland aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de belangrijks dag van uw leven voor altijd opnieuw te beleven is.

Alle Media Nederland maakt alle bruiloftsvideo’s met echte emotie, unieke verhalen en prachtige beelden. Wij zorgen ervoor dat u op uw trouwdag met mooie herinneringen terug kan kijken met de bruiloftsvideo. Wij overleggen met u welke momenten jullie op film willen hebben en wat uw eisen zijn voor de video. Zo bereiken wij altijd een mooi eindresultaat.

Wat doen we?

Mooie herinnering

We zorgen ervoor dat alle mooie herinnering goed in beeld worden gebracht zodat u er in de toekomst ook nog van kan genieten.

Mooie beelden schieten

We leveren uitsluitend de beste beelden en zorgen ervoor dat precies hetgeen wat u wil in beeld komt.

Audio mixing

We zorgen er tijdens uw mooie dag voor dat alle audio goed opgenomen en afgemixt wordt.

Post productie

Tijdens de post productie zorgen wij ervoor dat uw dag op een mooie manier te bekijken is en dat alle shots die u wil erin zitten.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 2. Heeft u vragen over onze video-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar video@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.