BEDRIJFSFILM

Een bedrijfsfilm is een goede manier om uw bedrijf op de kaart te zetten. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf van zijn beste kant belicht wordt en op een positieve manier naar de buitenwereld wordt gepresenteerd om de kijker zo enthousiast mogelijk te maken. Samen met u gaan we kijken hoe we het beste resultaat kunnen behalen en natuurlijk komen we zelf de beelden bij uw bedrijf schieten. Wij zorgen ervoor dat tijdens de post-productie uw bedrijf word neergezet hoe u het wenst.

Uw klanten kunnen op basis van een bedrijfsfilm of bedrijfspromotie snel een beeld krijgen van uw bedrijf. Met een bedrijsfilm kun je ook grote aantallen werknemers makkelijk en snel informeren over de laatste ontwikkelingen en technieken binnen uw bedrijf. Daarnaast maakt u niet alleen de gewenste eerste goede indruk, maar komt u professioneler over naar de buitenwereld.

Wat doen we?

Bedrijfsevent

Wij zorgen ervoor dat tijdens een bedrijfsevenement alles mooi in beeld wordt gebracht voor een bedrijfsfilm.

Informatie geven

Wanneer u ment een bedrijfsfilm informatie aan uw personeel wil geven zorgen wij ervoor dat deze info via de film goed te volgen is.

Camerawerk

Wij leveren uitsluitend het beste camerawerk voor een bedrijfsfilm.

Post productie

Ook kan de volledige post productie van uw bedrijfsfilm door ons gedaan worden.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 2. Heeft u vragen over onze video-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar video@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.