AFTERMOVIES

Een mooie aftermovie laten maken van uw festival, een mooi evenement of een bedrijfseest? Dan zit u bij Alle Media Nederland aan het juiste adres. Wij maken voor elke gelegenheid mooie aftermovies. Met een aftermovie heeft u de mogelijkheid om een leuke ervaring binnen een paar minuten weer opnieuw te beleven. Daarnaast is een aftermovie ook goede reclame voor het volgende evenement.

Een evenement is een leuke gebeurtenis waar u graag op een mooie manier op wilt kunnen terugblikken, dit kan doormiddel van een aftermovie. Een aftermovie geeft de sfeer en de bijzondere momenten op een evenementen weer. Het is dan net alsof u het evenement opnieuw beleefd. Wij kunnen voor de aftermovies ook de post-productie leveren. En wij zouden zelfs uw evenement kunnen livestreamen.

Wat doen we?

Promotie bedrijf/event

Een aftermovie is een mooie promotie voor een bedrijf of evenement. We zorgen er hierom voor dat een aftermovie ook goed past bij het bedrijf of evenement.

Professioneel camerawerk

Wij leveren professioneel camerawerk voor uw aftermovie.

Geluid

We zorgen ervoor dat het geluid op de juiste manier wordt opgenomen en goed te gebruiken is in de aftermovie.

Post productie

Ook verzorgen wij de volledige post productie voor uw aftermovie.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 2. Heeft u vragen over onze video-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar video@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.