STREAMING

Alle Media Nederland is gespecialiseerd in Live Streaming. We leveren de benodigde apparatuur en zorgen ervoor dat uw livestream soepel verloopt. Met onze ervaring en uw creativiteit zetten we samen een mooie livestream neer.

Alle Media Nederland heeft vele jaren ervaring met streaming. We hebben dit al mogen doen voor een flink aantal opdrachtgevers, hier krijgen we altijd goeie reacties op terug. Wij kunnen onder andere livestreams leveren voor een sport wedstrijd of uw bruiloft.

Voordat we een livestreamen hebben, hebben we altijd contact met onze opdrachtgever zodat wij weten wat de wensen zijn en wij deze toe kunnen passen. Wij denken ook graag met u mee om er uiteindelijk een goeie livestream neer te zetten waar u positieve reacties op krijgt.

Wat doen we?

Live concerten/optredens

Tijdens een live concert of optreden zorgen wij ervoor dat alles op een mooie manier live te volgen is.

Meercamera-producties

Doormiddel van een meercamera-productie zorgen wij ervoor dat tijdens een stream makkelijk van kader gewisseld kan worden.

Nieuws/Broadcasting

Tijdens nieuws en broadcasting zijn wij inzetbaar om alles soepel te laten lopen. We zorgen ervoor dat uw uitzending op een mooie manier in beeld wordt gebracht.

Actualiteitenprogramma's

Ook voor actualiteitenprogramma’s zijn wij inzetbaar. We zorgen voor een goede opstelling en laten de stream soepel verlopen.

Alle soorten streaming

Wij zijn inzetbaar voor alle soorten streaming. Samen met u kijken we naar wat er tijdens de stream gebeurt en we zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

ONZE OPLOSSINGEN

Onze afdeling Live Streaming verzorgt live uitzendingen voor internet en televisie. Hierbij valt te denken aan een livestream van bijvoorbeeld een concert, een begrafenis, een bruiloft maar ook bijvoorbeeld een live uitzending van een bedrijfspresentatie. De afdeling Streaming is gespecialiseerd in het uitzenden van video en audio.

Wenst u ook een livestream van uw evenement? Neem dan contact met ons op via sales@allemedia.nl of bel naar 085 – 130 230 2 voor meer informatie.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 2. Heeft u vragen over onze video-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar video@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.