POST PRODUCTIE

Heeft u beelden die u graag bewerkt wil hebben of hebben wij bij u beelden geschoten, dan zorgt Alle Media Nederland voor een mooie Post Productie.

Bij Alle Media Nederland hebben wij de Post Productie expertise in huis om aan elke vraag te voldoen. Dat geldt zowel voor commercials als voor (bedrijfs)video’s, multicam producties, bruilofstvideo’s en nog veel meer.

Voor de beste resultaten werken we met de beste edit programma’s. Met onze jaren lange ervaring zorgen wij er voor dat er altijd een mooi resultaat uit komt. Hierbij voldoen wij uiteraard ook aan de wensen die u hebt.

Wilt u liever dat wij alleen een deel van de post productie doen? Zoals bijvoorbeeld de audiobewerking of de colorgrading? Dat is voor ons ook geen probleem.

Wat doen we?

TV-Programma's

Wij verzorgen de gehele post productie van TV-programma’s. We zorgen ervoor dat van de geschoten beelden een mooi en goed lopend programma wordt gemaakt.

Documentaires

Voor documentaires verzorgen wij ook de post productie. Wij helpen u graag bij het overbrengen van de juiste sfeer die past bij uw documentaire.

Videoclips

Met de post productie van een videoclip zorgen wij ervoor dat de sfeer aansluit bij het gezongen nummer. Daarnaast verzorgen wij ook camerawerk voor videoclips!

Alle soorten video

Wij zijn niet alleen inzetbaar voor het nabewerken van TV-programma’s, Documentaires en videoclips, maar voor alle soorten video’s die u maar kunt bedenken.

Video & Audio

Wij zijn inzetbaar voor de post productie van zowel video als audio. We zorgen ervoor dat uw audio op de juiste manier afgemixt wordt en bewerken uw beelden tot een mooie video.

ONZE OPLOSSINGEN

De afdeling Post Productie van Alle Media Nederland zorgt voor de montage van uw beelden. Wij monteren video’s naar wens van onze klanten en kunnen alle soorten video monteren. Te denken valt aan promo’s, videoclips, bedrijfsfilms, sfeerimpressie’s, branding video’s, bruiloft video’s en nog heel veel meer.

Heeft u zelf beelden en wenst u hiervan een mooie eindmontage? Bent u niet tevreden over uw videoclip of wenst u een volledige video te laten bouwen door ons? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 2. Heeft u vragen over onze video-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar video@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.