MULTICAM

Alle Media Nederland heeft alles in huis voor een succesvolle meercamera-productie. Dit kan voor allerlei soorten video’s in worden gezet. Denk bijvoorbeeld aan een sport evenement, een optreden die vast moet worden gelegd, een instructiefilm of een interview. Onze medewerkers zijn altijd opzoek naar de beste manier om iets in beeld te brengen en door middel van een multicam productie zijn de mogelijkheden oneindig.

Alle Media Nederland heeft voor elke meercamera-productie de juiste technische oplossing en, niet onbelangrijk, een zeer gedreven en enthousiaste team. Wij hebben alles in huis voor een succesvolle meercamera-productie. Met de beste apparatuur en software maken wij altijd een eindproduct waar onze opdrachtgevers blij mee zijn. Voor elke productie hebben we een passende multicam-productie.

Wat doen we?

Musicals

Ook met het in beeld brengen van een podcast is het gebruik maken van meerdere camera’s erg mooi. We zorgen ervoor dat iedereen die aan het spreken is duidelijk en op het juiste moment in beeld komt.

Concerten/optredens

Ook met het in beeld brengen van een podcast is het gebruik maken van meerdere camera’s erg mooi. We zorgen ervoor dat iedereen die aan het spreken is duidelijk en op het juiste moment in beeld komt.

Podcast

Ook met het in beeld brengen van een podcast is het gebruik maken van meerdere camera’s erg mooi. We zorgen ervoor dat iedereen die aan het spreken is duidelijk en op het juiste moment in beeld komt.

Live-programma's

Tijdens live-programma’s zorgen wij er doormiddel van multicam voor dat alles op een juiste en duidelijke manier in beeld wordt gebracht.

Visual Radio

Met visual radio is het gebruik van multicam van groot belang. Wij zorgen er zo namelijk voor dat er snel gewisseld kan worden van camerapunt wanneer er iemand aan het spreken is.

ONZE OPLOSSINGEN

De afdeling multicam van Alle Media Nederland is gespecialiseerd in het vastleggen van meercameraregistraties. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld een concert, een zakelijke bijeenkomst of bijvoorbeeld de presentatie van een bedrijf. Het kan zijn dat u de jaarcijfers wenst te presenteren voor uw personeel, een leuke avond wenst te organiseren voor publiek waarbij het mogelijk moet zijn om thuis mee te kijken of bijvoorbeeld het live streamen van een leuk evenement.

Meercameraregistratie kan zowel voor online toepassing alsmede offline toepassingen worden gebruikt. Dat wil zeggen dat we met meerdere camera’s een opname op uw locatie kunnen verzorgen (offline) maar dat we deze bijvoorbeeld ook live kunnen streamen naar online platformen zoals YouTube, Vimeo of een eigen stream-omgeving. Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op via sales@allemedia.nl of bel ons op het telefoonnummer: 085 – 130 230 2 om direct met een medewerker in contact te komen.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 2. Heeft u vragen over onze video-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar video@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.