ENG

Alle Media Nederland beschikt over een professioneel ENG team, deze kan ingezet worden voor het maken van allerlei verschillende soorten video’s. Het ENG team van Alle Media Nederland bestaat uit een cameraman, geluidsman en een producer/regisseur. Met dit hechte team en de beste apparatuur leveren wij bij elke productie de beste kwaliteit op gebied van beeld en geluid.

Wij zijn inzetbaar voor allerlei verschillende soorten video’s. Bent u opzoek naar een profesionele registratie? Voor een commercial of voor uw bruiloft. Dan zit u bij Alle Media Nederland aan het juiste adres. Wij denken graag met u mee wat de beste mogelijkheden zijn zo leveren wij voor iedere opdracht maatwerk. En heeft u een eindproduct waar u tevreden mee bent.

Wat doen we?

Bruiloften

Ons ENG team zorgt ervoor dat uw bruiloft op een mooie manier in beeld wordt gebracht zodat u deze altijd opnieuw kan beleven.

Commercials

Wij helpen u graag bij het maken van een commercial. We zorgen ervoor dat uw bedrijf of product op een mooie manier in beeld wordt gebracht.

Radio & Televisie

Voor radio en televisie is ons ENG team ook inzetbaar. We leveren de juiste apparatuur en zorgen dat alles soepel verloopt.

Videoclips

Ook voor het maken van een videoclip is ons ENG team inzetbaar. We brengen uw visie in beeld en zorgen dat de videoclip past bij het nummer.

Alle soorten video

Ons ENG team is voor alle soorten video’s inzetbaar. Van sportvideo tot aan aftermovies. De mogelijkheden zijn eindeloos!

ONZE OPLOSSINGEN

De afdeling ENG is het hart van onze organisatie. Wij verzorgen fantastische opnames voor elk doel en voor alle soorten klanten. Onze ENG-Teams zijn gespecialiseerd in onder meer videoclips, bruiloften en interviews maar staan ook zeker klaar voor hele toffe live-uitzendingen. Hierbij valt te denken aan video voor televisie en/of internet maar ook aan bijvoorbeeld het opnemen van geluid en video voor een concert.

Alle Media Nederland is u graag van dienst voor alle soorten opnames. Voor zowel zakelijke alsmede particuliere projecten staan we voor u klaar. Bekijk onze videodiensten op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 2. Heeft u vragen over onze video-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar video@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.