VIDEO

Alle Media Nederland is specialist in alles wat te maken heeft met video. We zijn inzetbaar voor het maken van allerlei verschillende video’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van een commercials, bedrijfsfilm of een weddingvideo. Doormiddel van onze jarenlange ervaring kunnen we u verzekeren dat al onze video’s van hoge kwaliteit zijn en voldoen aan uw wensen.

Wij kunnen u niet alleen helpen bij het filmen, maar ook bij de post-productie van een video. Heeft u interesse in een multicam productie of stream? Dan bent u ook bij Alle Media Nederland aan het juiste adres. Ook zijn wij in beschikking van een ENG team.

ENG

Het professionele ENG team van Alle Media Nederland kan voor allerlei doeleinden worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsfilm, promo, YouTube video of een bruidsvideo.

We zorgen er met ons ENG team voor dat welk onderwerp dan ook mooi in beeld wordt gebracht.

Bekijk hier

MULTICAM

Alle Media Nederland heeft alles in huis voor een succesvolle Multicam-productie. Dit houd in dat je met meerdere camera’s een onderwerp filmt.

Doormiddel van een Multicam-productie zijn de filmmogelijkheden eindeloos en zijn er meer beelden om een mooie edit van te maken.

Bekijk hier

POST PRODUCTIE

Een goede post productie is van belang als u een mooie video wil maken. Alle Media Nederland zorgt voor een professionele post productie zodat u alleen nog maar van uw video hoeft te genieten.

Bekijk hier

STREAMING

Alle Media Nederland zorgt ervoor dat u alles in huis hebt voor het maken van een mooie livestream.

Op locatie of in de studio, dat is voor ons geen probleem. Wij leveren de benodigde apparatuur en zorgen ervoor dat uw livestream soepel verloopt.

Bekijk hier