OVER ONS

Alle Media Nederland levert nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties. Wij faciliteren het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen. Onze jarenlange ervaringen combineren wij met betrokkenheid, flexibiliteit en creativiteit.

Sinds 2007 leveren wij al verschillende mediadiensten. Wij zijn niet alleen bekend met video maar zijn ook graag van dienst bij de bouw van websites en design. We leveren webhosting, we verzorgen voice-overs, ontwerpen huisstijlen en daarnaast verzorgen wij ook graag professionele producties.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

Alle Media Nederland biedt een vernieuwende kijk op media. We bieden verschillende soorten diensten. Audio, Video, Web en Design zijn de afdelingen en expertises waarin wij werkzaam zijn. Te denken valt aan commercials, websites, webshops, bedrijfsfilms, audio-editing en nog veel meer soorten opdrachten.

Niet alleen zijn we bij Alle Media Nederland betrokken bij het technische aspect, wij denken ook graag mee hoe we u het zo makkelijk mogelijk kunnen maken. U kunt bijvoorbeeld een website aanvragen maar tevens ook een video en foto’s op de websites nodig hebben. Wij staan dan ook voor u klaar om u in dit gehele proces te begeleiden.

Alle Media Nederland is u graag van dienst waar het gaat om alle soorten media.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.