Alle Media levert hoogwaardige live streaming voor elke toepassing. Live streaming kan worden toegevoegd aan daadwerkelijk elke dienst van Alle Media. Met onze dienst live streaming kunt u niet alleen bekendheid opbouwen bij uw klanten maar ook bij uw samenwerkingspartners.

 

KWALITEIT, PROFESSIONALITEIT EN SERVICE

Het gaat bij Alle Media voornamelijk om kwaliteit, professionaliteit en goede service. Met onze live streamingdiensten leveren wij niet alleen service in communicatie maar wij leveren ook service online. Uw evenement live op facebook of bijvoorbeeld Youtube? Of uw live-concert zichtbaar op uw website? Met onze live streaming is dit natuurlijk geen enkel probleem. Het enige wat we nodig hebben op uw locatie is een professionele en stabiele internetverbinding, maar zelfs dat kunnen we voor u regelen!

 

SEGMENTEN WAARIN WIJ WERKEN

Live streaming is onze dagelijkse bezigheid. Wij zenden niet alleen uit vanuit theaters of live-concerten maar zijn bijvoorbeeld ook betrokken bij professionele live uitzendingen voor landelijke omroepen. Wat dacht u bijvoorbeeld van het uitzenden van uw evenement op Youtube? En dat zonder extreme kosten? Heeft u een goede en stabiele internetverbinding op uw locatie? Dan kunnen wij voor een zeer lage vergoeding al de mogelijkheid bieden om bijvoorbeeld onze meercamera-registratie live uit te zenden op internet.

 

DE TOEPASSINGEN WAARVOOR WIJ LEVEREN

Alle Media levert live streaming voor bijna elke toepassing. Van theaters tot concerten in de buitenlucht en van het live uitzenden van huiskamerconcerten tot aan musicals op een grote evenementenlocatie, bij ons is alles mogelijk! Van 720p (HD) tot aan 4K-Kwaliteit (UltraHD) kunnen wij live voor u uitzenden, eventueel zelfs op uw eigen website!

 

ENG-TEAMS: WIJ STAAN VOOR U KLAAR!

Heeft u opnames nodig van uw bedrijf, instelling of bijvoorbeeld van een privé-situatie als een bruiloft? Of heeft u een camerateam nodig voor uw professionele instantie? Voor particuliere en zakelijke klanten staan wij 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar voor het leveren van onze dienstverlening. Ook voor lokale, regionale en landelijke omroepen werken wij graag. Heeft u vaker een camerateam nodig? Dan kunnen wij zelfs meerjarencontracten aanbieden! Wij zien uw (aan)vraag graag tegemoet.

Er zijn bij Alle Media vele mogelijkheden. Wij komen dan ook graag in contact met u! Mail naar sales@allemedia.nl of bel naar 085 – 130 230 6 voor meer informatie.