WEBDESIGN

Bij Alle Media Nederland zorgen wij ervoor dat uw website van top tot teen wordt ontworpen, doormiddel van webdesign. Uiteraard geheel naar uw eigen wens. Wilt u een mooie website of uitgebreide webshop? Dan zit u bij Alle Media Nederland aan het juiste adres, wij hebben vele jaren ervaring met webdesign. Samen met u als opdrachtgever gaan we in gesprek om zo een optimaal resultaat te behalen. Ons doel is pas bereikt als u enthousiast bent met het eindresultaat.

Alle Media Nederland zorgt voor een professionele webdesign, wij zorgen ervoor dat uw bezoekers een uitstekende eerste indruk krijgen op uw website. Wij maken een website die klantvriendelijk is en die past bij uw huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl? Deze kunnen wij ook voor u ontwerpen! Wij doen er alles aan om aan al uw wensen te voldoen, zodat u en uw bezoekers veel plezier van de website of webshop zullen hebben.

Wat doen we?

Ontwerp websites

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites. We zorgen ervoor dat deze perfect bij uw bedrijf aansluit.

Ontwerp webshops

Ook zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van webshops. Ook hierbij zorgen we ervoor dat deze aansluit bij hetgeen wat er verkocht wordt.

Volledig beheer

Wij verzorgen het volledige beheer van uw website of webshop.

Onderhoud & Updates

Ook verzorgen wij de onderhoud van uw website of webshop en zorgen ervoor dat deze up-to-date blijft.

Bijwerken websites en webshops

Heeft u een website of webshop die u graag bijgewerkt wil hebben? Dan regelen wij dit voor u.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 4. Heeft u vragen over onze design-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar design@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.