ONTWERP

Alle Media Nederland helpt u graag bij het ontwerpen van allerlei verschillende soorten online designs. Heeft u een logo, huisstijl of iets anders nodig? Wij maken graag uw gewenste ontwerp.

De basis voor een professionele uitstraling voor uw bedrijf begint met: uw huisstijl. Deze is onmisbaar binnen elk bedrijf. Alle Media Nederland zorgt ervoor dat uw huisstijl zich voldoet aan hoe u het graag wilt hebben. Een mooi logo is ook erg belangrijk voor je bedrijf, hier kunnen wij u ook bij helpen. Heeft u intresse in een flyer voor de promotie voor uw bedrijf? Met drukwerk kunnen wij u uiteraard ook bij helpen.

Wij leveren kwaliteit en vinden het erg belangrijk dat onze opdrachtgevers enthousiast zijn over het resultaat dat wij leveren. Daarom overleggen wij goed met u hoe u het design wilt hebben. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het design voldoet aan uw wensen.

Wat doen we?

Ontwerpen van design

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van allerlei soorten design. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van logo’s.

Ontwerpen volledige huisstijl

Ook zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van volledige huisstijlen.

Ontwerp van drukwerk

Voor het ontwerp van drukwerk ben u ook bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van folder, flyers en boekcovers.

Huisstijl vernieuwen

Heeft u al een huisstijl maar wilt u deze graag vernieuwen? Dan zorgen wij ervoor dat dit voor mekaar komt.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 4. Heeft u vragen over onze design-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar design@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.