MASTERING EN DISTRIBUTIE

Alle Media Nederland verzorgt de volledige mastering en distributie van uw audio. Heeft u dus een nummer of een ander geluidsfragment die u graag gemasterd wil hebben kunt u bij Alle Media Nederland terecht!

Mastering is de laatste stap in het maken van een audio-productie voordat we de distributie gaan toepassen. Het doel van mastering is om een audio-productie op elk apparaat (mobiel, goede geluidsset, bioscoop, etc.) goed te laten klinken.

Alle Media Nederland verzorgt ook de audio-editing en audio-recording van bijvoorbeeld uw band, voice-over, artiest of dj.

Uiteindelijk word tijdens de distributie het geluidsfragment vanuit Alle Media Nederland verstuurd naar een bijvoorbeeld Spotify, Apple Music of andere online platformen. Mastering en distributie verzorgen wij ook voor bijvoorbeeld films, commercials en muziek voor bijvoorbeeld radio of televisie.

Wat doen we?

Mastering

Wij zorgen ervoor dat uw audio-productie op elk apparaat en elk medium goed klinkt. Ook zorgen we voor verschillende bestanden voor de verschillende platformen indien nodig.

Distributie

Wij hebben connecties met de verschillende platformen en zorgen er dus voor dat uw audio-productie op bijvoorbeeld Spotify, Apple Music of andere platformen terecht komt.

Verbetering

Heeft u een productie die beter kan? Wanneer uw productie in Logic Pro X, Cubase of Pro Tools is gemaakt kunnen wij uw productie in behandeling nemen.

Afronden project

Heeft u een productie gemaakt en bent u niet blij met het eindresultaat. Wij zetten uw bestand graag om in een voor ons werkbaar project om u op weg te helpen en uw productie af te ronden.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Niet alleen verzorgen wij de mastering en distributie van uw project. Ook voor bijvoorbeeld voice-overs, audio-editing en audio-recording bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 1. Heeft u vragen over onze audio-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar audio@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.