AUDIO-RECORDING

Alle Media Nederland is gespecialiseerd in alle vormen van audio-recording. Door middel van onze goede apparatuur en onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om alle wensen van onze opdrachtgever te vervullen.

Bij audio-recording kunt u denken aan bijvoorbeeld een opname van een voice-over of de opname van een band of orkest. Alle Media Nederland maakt gebruikt van de beste apparatuur. Hierdoor bent u altijd verzekert van goede kwaliteit. Goede service is bij ons erg belangrijk, wij gaan daarom altijd met u in gesprek om een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen.

Wij houden van mooie producties. Van een zanger of zangeres tot aan een volledig orkest, niets is ons te gek. Of we het moeten produceren voor Spotify of een ander muziekplatform of voor een bioscoopfilm: Wij hebben een vernieuwende kijk op media en staan dus graag voor u klaar! Wij verzorgen natuurlijk ook de mastering en distributie van uw audio-bestanden!

Wat doen we?

Opnames

Wij verzorgen allerlei soorten opnames en bewerken uw opnames natuurlijk ook graag. Wij verzorgen opnames met de beste experts en de beste apparatuur.

Radio en TV

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van audio-producties voor radio en televisie. Zo bent u altijd verzekerd van professionele opnames!

Mastering

Wij zorgen ervoor dat uw audiobestand geschikt is voor het medium waarop u het wenst te vertonen. Wij mixen bijvoorbeeld af voor Spotify maar zeker ook voor video en film!

Distributie

Wij verzorgen ook de distributie van uw bestanden. Dit doen wij gratis onder ons eigen label waardoor u enkel betaald voor de opname en het afmixen.

ONZE OPLOSSINGEN

Of u nou zanger of zangeres bent of het gewoon leuk vind een audio-opname te hebben van uw orkest? Of bent u misschien DJ of muzikant en wenst een leuke opname te hebben die op Spotify komt te staan? Of misschien werkt u wel in het onderwijs of wenst u een leuke opname te maken waarin u informatie geeft aan anderen: Niets is ons te gek en wij hebben hierin voor hele leuke en spannende uitdagingen gestaan. Wij leveren audio-opnames voor elk budget en op elke locatie. Tevens beschikken wij over prachtige opname-studio’s waarin wij uw opname kunnen verzorgen.

Bij Alle Media Nederland verzorgen wij prachtige opnames maar kunnen wij tevens zorgen voor het afmixen van de opname (audio-editing), de mastering van uw audio-productie en zijn we graag betrokken bij het online aanbieden van uw opname. Dit noemen we ook wel de distributie. Zo komt uw opname zonder extra kosten op Spotify, Apple Music of andere online platformen. En dient er bijvoorbeeld ook een website te worden gebouwd dan biedt onze afdeling WEB natuurlijk uitkomst. Het inspreken van voice-overs is iets waar we tevens in gespecialiseerd zijn. En als klap op de vuurpijl verzorgen we met onze afdeling Design ook graag het ontwerp van uw album waardoor wij een totaalpakket kunnen bieden voor uw productie.

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Voor audio-recording bent u bij Alle Media Nederland natuurlijk aan het juiste adres!

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 1. Heeft u vragen over onze audio-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar audio@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.