AUDIO

Alle Media Nederland zorgt voor alles wat te maken heeft met audio. Van audio-recording tot aan het masteren en de distributie hiervan. Ook leveren wij mooie audiofragmenten die te gebruiken zijn in bijvoorbeeld een podcast of radioshow en voor een voice-over zit u bij Alle Media Nederland aan het juiste adres. Heeft u een audiofragment wat bewerkt moet worden? Ook daarmee kan Alle Media Nederland u helpen.

AUDIO-EDITING

Alle Media Nederland zorgt ervoor dat uw podcast of radioshow wordt voorzien van de beste geluidsfragmenten en mooi aan elkaar geëdit wordt.

Doormiddel van veel ervaring en goede apparatuur zijn wij er zeker van dat we iedereen met een lach achter kunnen laten.

Bekijk hier

AUDIO-RECORDING

Alle Media Nederland helpt u bij het opnemen van allerlei verschillende geluiden. Denk hierbij aan een podcast of je eigen radioshow.

Doormiddel van goede apparatuur en veel ervaring zorgen wij ervoor dat alles op de juiste manier wordt opgenomen.

Bekijk hier

MASTERING & DISTRIBUTIE

Alle Media Nederland zorgt voor een goede mastering en distributie van uw audio. Wij werken niet alleen voor artiesten, dj’s en bands maar ook in opdracht van managements en muzieklabels.

Doordat wij zowel de mastering en distributie van uw audio verzorgen gebeurt alles overzichtelijk op één plek.

Bekijk hier

VOICE-OVER

Heeft u een voice-over nodig? Dan zit u bij Alle Media Nederland aan het juiste adres. Wij leveren professioneel voice-over werk geheel aan te passen aan uw wensen.

Doormiddel van goede apparatuur en veel ervaring zorgen wij ervoor dat iedereen die bij ons komt tevreden en met een mooie voice-over weg gaat.

Bekijk hier