AUDIO-EDITING

Alle Media Nederland is gericht op alle soorten media, ook audio-editing dus. Wij zorgen ervoor dat bijvoorbeeld uw radioshow of podcast wordt voorzien van de beste geluidsfragmenten en soepel in elkaar geëdit wordt. Doormiddel van veel ervaring en goede apparatuur zijn wij er zeker van dat we iedereen met een lach achter kunnen laten.

Bij audio-editing kunt u ook denken aan het weghalen van ongewilde geluiden zoals ruis en klikken uit een opname. Of heeft u bijvoorbeeld een voice-over opgenomen en is het geluid schel, hard en onprettig om te horen? Hier kan Alle Media Nederland ook bij helpen! Wilt u ook graag dat wij de audio voor u opnemen (audio-recording)? Voor ons is dat geen probleem.

Wat doen we?

Zang & Muziek

Wij verzorgen opnames voor artiesten en bands en verzorgen de volledige bewerking van de audio.

Verbetering

Heeft u zelf audio opgenomen maar krijgt u het niet fijn afgemixed? Dan helpen wij u natuurlijk graag om tot een mooi resultaat te komen!

Mastering

Wij zorgen ervoor dat uw audiobestand geschikt is voor het medium waarop u het wenst te vertonen. Wij mixen bijvoorbeeld af voor Spotify maar zeker ook voor video en film!

Recording

Ook voor het afmixen van opgenomen bestanden bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast verzorgen wij natuurlijk ook graag het opnemen van uw audio!

ONZE OPLOSSINGEN

U hoort een liedje op de radio, ziet een commercial op televisie of hoort bijvoorbeeld geluidseffecten in een film. De hele dag horen we geluid om ons heen. Om te zorgen dat de audio op oordopjes, in de bioscoop of op televisie fantastisch klinkt gaat er een heel proces aan vooraf. Dat proces bevat ook een stuk audio-editing. De montage van audio waarin we elk audio-fragment fantastisch laten klinken.

Wij verzorgen de volledige audio-productie zodat deze geschikt is voor radio, televisie, online platformen zoals Spotify en Apple Music en wij zorgen natuurlijk ook voor de beste begeleiding in dit proces. Niet alleen bent u bij ons aan het juiste adres waar het gaat om de editing maar ook verzorgen wij opnames van audio (audio-recording) en kunnen wij de mastering en distributie verzorgen. Heeft u een voice-over nodig voor uw radio-commercial, televisie-commercial of online reclame? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De belangrijke stappen

De 6 stappen om uw productie te bouwen zodat u trots kunt zijn!

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Advies

Vrijblijvend advies met een offerte

Inhoud

Inhoudelijk gesprek met uw wensen

Productie

We zetten de productie in gang

Controle

Samen controleren wij de productie

Afronding

We ronden de productie af

Onze dienstverlening

De dienstverlening van Alle Media Nederland ondergaat de beste kwaliteitscontrole. Zo staan wij altijd voor u klaar en zorgen wij voor een eindproduct waar u trots op kunt zijn. Ook na het afnemen van onze dienstverlening staan we u natuurlijk graag te woord om u te helpen. Onze after sales klantenservice helpt u waar nodig.

Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres sales@allemedia.nl of via het telefoonnummer 085 – 130 230 1. Heeft u vragen over onze audio-dienstverlening en bent u al klant? Mail dan naar audio@allemedia.nl voor meer informatie.

HET PROCES

Het proces van Alle Media Nederland
  • 1.

  • 2.

Neem contact met ons op

U neemt contact met ons op voor meer informatie en voor het opvragen van een geheel vrijblijvende offerte.

Planning & Info

Na het geven van een akkoord op onze offerte nemen wij contact met u op voor informatie en het maken van een planning.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Productie

Wij gaan voor u aan het werk om tot een resultaat te komen waar u trots op mag zijn.

Controle

Wij bespreken samen met u het eindproduct en voeren eventuele verbeteringen door zodat de geleverde dienst volledig aansluit bij uw wensen.

Oplevering

Zodra het eindresultaat naar wens is zorgen wij voor het opleveren van uw dienst en staan we natuurlijk graag voor u klaar wanneer u vragen heeft.

CONTACT

Stuur ons een bericht voor meer informatie over onze dienstverlening.

Verstuur bericht

Waarom Alle Media Nederland?

01.

Kwaliteit

Wij bespreken uitgebreid wat onze opdrachtgevers verwachten en zorgen dat wij aan die kwaliteit voldoen. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

02.

Service

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers en bieden fantastische service. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van begin tot eind.

03.

Innovatie

Wij zijn continue bezig met innovatie. We gebruiken de nieuwste technieken en de beste kwaliteit. Van Full-HD tot 8K kwaliteit.

04.

Prijs

Onze prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij bieden onze diensten aan voor elk budget met behoud van de beste kwaliteit.